Huiskamerfestival in Sint Annamolen Keent op 8 oktober

Op Zondag 8 oktober doet de St. Annamolen op Keent  mee aan het “Huiskamerfestival Weert“. In de gezellige invaart van de historische molen zullen in de middag twee optredens verzorgd worden. Iedereen is van van harte welkom en er zijn zitplaatsen beschikbaar. (Tijdens het festival kunnen geen rondleidingen door de molen plaatsvinden).

Programma

Vanaf 12.00 uur zal Rob de Peel, Troubadour optreden. Hij zingt eigen liedjes recht uit het hart. Allemaal in het Nederlands. 
Vanaf 14.30 uur schuift Lazy Daddy's Jazz Band aan. Zij zijn een band, die de dixieland muziek uit de jaren 20-40 van de vorige eeuw speelt. Ontstaan in de zuidelijke staten van de USA. Vrolijke muziek met veel improvisatie door de muzikanten.

Huiskamerfestival Weert

Het huiskamerfestival Weert toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse huiskamers, tuinkamers, mancaves en gezellige garages kunnen liefhebbers luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats.

Meer informatie en het gehele programma tref je op de website van Huiskamerfestival Weert